META name="y_key" content="5bcdbdba8d110ef7"

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Nor Radyo

Νέοι άνθρωποι από την Άγκυρα, τη Θεσσαλονίκη, την Κωνσταντινούπολη και το Παρίσι. Μας διδάσκουν την επικοινωνία και τη συμφιλίωση μέσα από τη μουσική. Πολιτισμοί της Μικράς Ασίας στα Τουρκικά, Ελληνικά, Κουρδικά, Αρμένικα και Λαζικά. Κάθε Τρίτη παρουσιάζει ο Μηνάς Βασιλειάδης μετά τις 7.30μμ μέχρι τις 9μμ την εκπομπή “ο αχός της Πόλης” . Nor Radio ακούστε το στο www.norradyo.com. Τα ερτζιανά της Μικράς Ασίας.

Μας λένε
Οι αρχές μας
Το Nor Radyo είναι ένα σχέδιο διαδικτυακού ραδιοσταθμού, μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι Αρμένιοι της Τουρκίας, αλλά και όλοι οι πολιτισμοί που ζουν στο μικρασιατικό χώρο, μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα.
To Nor Radyo είναι η φωνή της πολυπολιτισμικότητας και της συνύπαρξης. Σε αυτό το περιβάλλον ο εθνικισμός κάθε μορφής, φυλετικής ή εθνικής φύσεως, αντιμετωπίζεται με την ειρήνη, την ελευθερία, την ισότητα και την αδελφοσύνη.
Όλοι όσοι θέλουν να μοιραστούν τον πολιτισμικό τους πλούτο είναι ευπρόσδεκτοι στο Nor Radyo, με την προϋπόθεση ότι οι ιδέες τους έχουν κοινό παρονομαστή τις αρχές της πλατφόρμας αυτής.

..............................................Μπάζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC Add to Technorati Favorites GreekBloggers.com